Петя Райчева препоръчва „Ако животът ти поднесе лимон, попитай за сол и текила“

Изображение

Ето най-после една книга с изпробвани рецепти за живота, която разкрива не само тайните на успеха и доброто настроение, но е и адски зареждаща.

Съставките на книгата са: психология в умерено количество, забавни житейски поучителни истории, хумор като подправка и оптимизъм на поразия – едно добро лекарство срещу проблемите. Разбира се, никой не обича да изпада в трудности и спънки, ама знае ли човек какви изпитания му е приготвил животът. Е, една солидна доза позитивизъм никога не е излишна, просто за профилактика.

Соня Краус е фотомодел и телевизионен водещ. С настоящата книга тя ни споделя как е успяла да направи кариерата си, въпреки проблемите, трудностите и спънките. Тайната е винаги в доброто настроение. Още от малка животът и е предоставил достатъчно кисели моменти, с които не всеки има намерение да живее вечно. Затова, ако животът ти поднесе лимон, попитай за сол и текила! Не е нужно да пиеш алкохол, ако по принцип не пиеш, това е просто една метафора и в допълнение авторката се е научила да живее под мотото “ Животът е като коктейл бар”. А как точно?

Книгата е един своеобразен рецептурник за успех и добро настроение, няма значение от къде започваш да я четеш, все се достига до едни и същи изводи. Застъпени са много личностни въпроси, за които хората постоянно търсят отговори. Като начало ви посрещат мислите в розово. Ами розовият цвят си е цяла житейска философия, после мечтаната работа, мечтите в реалността, любовта и ето – съставките на желания живот! “ Не е достатъчно да мечтаем. Трябва да проявяваме активност и да не отстъпваме, ако искаме да осъществим мечтите си” – да, това всеки го знае, но малко го осъзнават. Тази книга не е като да четеш просто психология, тук съветите са представени като заключения, подкрепени със случки от личния живот на авторката. Преживяванията й са разказани толкова цветущо и увлекателно, на моменти могат да те натъжат или да те накарат да се разсмееш, но накрая въздъхваш и си казваш “ Да, аз мога това и това…”

Като прочетеш съветите на Соня Краус, задължително ще имаш чувството, че няма нищо невъзможно, че можеш да постигнеш всичко което пожелаеш, че нищо не е толкова трудно колкото изглежда! Въздейства адски зареждащо!

Затова, ако животът ви поднесе лимон, просто прочетете тази книга!

Препоръчвам!

Петя Райчева – Книжарница Кафе-клуб Сиела

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s