Представяне на книгата „Препъвайки се към вечността“ и среща с автора Майкъл Фишман

Издателство „Прозорец“, фондация „Изкуството да живееш“ и книжарница „Сиела“, Варна
имат удоволствието да Ви поканят на премиера на книгата
„Препъвайки се към вечността“ и среща с нейния автор Майкъл Фишман.

Заповядайте на 3 април 2014 г. от 18:30 ч. в книжарница „Сиела“, Фестивален и конгресен център, Варна.

Изображение
Майкъл Фишман пристига в България, за да представи книгата си „Препъвайки се към вечността“ и да разкаже за своите невероятни преживявания.

Книгата „Препъвайки се към вечността“ е продължение на традицията на духовните мемоари, започнала с „Изповедите на Свети Августин“ преди 1600 години. Подобно на книгите „Автобиография на един йогин“ от Парамаханса Йогананда и „Учението на Дон Хуан“ от Дон Хуан, по един много увлекателен начин тя разкрива на читателите нови преживявания и начини да погледнат на живота и всички трудности, които го съпътстват.

„Препъвайки се към вечността“ е интимната, понякога изумителна история на духовния път на Майкъл Фишман и срещата, променила завинаги живота му. Увлекателните и откровени спомени на автора ни разкриват състрадателния и мистичен свят на един просветен човек. Завладяваща книга, в която забележителни преживявания се смесват с вътрешна борба и търсене на смисъл.

„Пътуването на Майкъл Фишман разкрива как страховете и негативните емоции могат да бъдат трансформирани в любов, състрадание и по-висше съзнание, когато ученикът има искрена връзка с мъдър учител.”
Дийпак Чопра

„В „Препъвайки се към вечността“ има дълбоко знание, хумор и моменти на благодат. Със сигурност тази книга ще ви вдъхнови и ще ви покаже колко по-добри могат да бъдат животът и светът с помощта на медитация, служба към другите и дълбока благодарност.“
Карол Клайн

„Препъвайки се към вечността“ е една от най-увлекателните книги, които съм чел. Изпълнена е с драматични моменти, изключително много практична мъдрост и показва разцъфването на автора в любов и отдаденост. Всичко това е описано по неповторим начин с характерното за Фишман чувство на хумор. Книгата също ни разкрива и аспекти от личността на Шри Шри Рави Шанкар – основател на „Изкуството да живееш“ и личен учител на Майкъл Фишман.”
Константин Драгов

Майкъл Фишман е един от основателите на фондация „Изкуството да живееш“ в САЩ. Той е сред най-опитните инструктори на програмите на фондацията и автор на книгата „Препъвайки се към вечността“.
Фишман е харизматичен лектор с невероятно чувство за хумор. Присъствието му излъчва покой и дълбока мъдрост. Фишман среща Шри Шри Рави Шанкар още в самото начало, когато движение „Изкуството да живееш“ е в своя зародиш. Присъства на редица курсове на фондацията и по-късно става първият инструктор, който води обученията вече без присъствието на учителя си.
Днес Майкъл Фишман пътува по света, представяйки своята книга и разказвайки невероятните истории и преживявания, които е имал на духовната пътека с Шри Шри Рави Шанкар.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s