Дарба за един милион долара

Изображение

В книгата на Иън Сомърс се разказва за  един,на пръв поглед обикновен, седемнадесетгодишен тийнейджър. Той живее в провинциално градче,не е популярен, малко особен, без много приятели, работи в супермаркет и няма перспективи за бъдещето. Този младеж обаче е всичко друго, но не и „обикновен“. Той изпълнява невероятни каскади, но под чуждо име и с маска на лице криейки своята самоличност. Главният герой Рос Бентлине не жадува за слава и държи на това да остане анонимен. Невъзможните каскади на Рос могат да бъдат направени само от човек, който може да мести неща с ума си. И всъщност именно това е неговата тайна, която не е споделял с никого, дори и с най-близките си. Той владее телекинеза. Нещата в живота му обаче внезапно се променят след решението му да участва в състезание наречено „Дарба за един милион долара“. Това състезание издирва хора със специални способности, но не всичко е такова каквото изглежда. Състезанието е само начин да бъдат открити хора като Рос от тайна организация, която ги принуждава да работят за нейните цели.

Рос открива един друг свят изпълнен с тайни, заговори, мрачни и зловещи ……

Разбира, че има и други хора като него и всеки от тях притежава различни способности (  някои имат и повече от една дарба).  Между тях намира верни приятели, които му помагат да доразвие своите способности и да се научи да ги владее. Рос разбира, че голямата сила носи и голяма отговорност.

В лицето на други врагове съдбата го среща с Мариан, тя притежава няколко дарби, но е жестока, безмилостна и унищожава всеки, който застане на пътя и.

Това е една невероятно интересна и увлекателна книга. Изпълнена с много екшън – преследвания, динамика,битки и неочаквани обрати на събитията.

Щом човек започне да я чете просто не може да я остави дори за миг, прочита  се на един дъх. В нея се открива един различен свят изпълнен с невероятни приключения. Историята е невероятна и завладяваща. Книгата е интересна не само за тийнейджъри, а за всеки любител на фантастиката и трилъра.

 

Ирина Цветанова книжарница Сиела МОЛ Русе

Tази книга може да бъде намерена във верига книжарници Сиела и електронна книжарница Ciela.com

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s