Перфектният мъж

Изображение

        Неслучайно Линда Хауърд ми е лична любимка. Тя пише страхотно, увлекателно, заразително, често ме изненадва (а си мислех, че я познавам добре), винаги е успявала да ме просълзи, винаги съм харесвала безкрайно нейните герои.

        Героинята в тази книга обаче като че ли не прилича на нито една от нейните главни героини до сега. Джейн е истинска фурия, луда по високите скорости, провокативна, разкрепостена и супер забавна. Естествено за нея е предвиден един страхотен главен герой – ченге със страхотна физика, остър ум и още по-страхотно отношение към самата нея. Както може да се досетите в началото между тях всичко е трудно  – тя има ужасно мнение за него, смята го за абсолютен неудачник, първоначалната непоносимост между тях е факт, докато законите на привличането не си кажат думата и всичко останало остава на заден план. Флирта започва бурно, радвива се бързо и увлича читателя незабавно.

На фона на любовната история се развихря и криминалната, която според мен е силна, непредвидима и ви отвежда в най-неподозирани посоки. Има и напрегнати моменти и изненадващи инциденти и дали нечия предпазливост няма да е ключова за спасяването на нейния живот?

          Наред със сериозната част на книгата в нея ще намерите и много голяма доза смях, забава, любов и страст. Книгата е остроумна, а героите ще ви накарат да се влюбите.

 

Тази книга ще намерите във верига книжарници Сиела и електронна книжарница Ciela.com

Радка Русева, книжарница Сиела, Mall Paradise

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s