„До другата страна и обратно“ от Силвия Браун

„Това е книга, в която става дума за Вас“ – казва признатият медиум и духовен учител Силвия Браун. Тя е жената, работила с американската полиция, екипи от национални телевизии (включително СиБиЕс), деветдесет и шестима лекари и психиатри.

do_drugata_hrm

„До другата страна и обратно“ е „наръчникът“, който Силвия наистина е копняла да напише. Чрез него тя иска да ни предаде знанията си за душата и мястото, откъдето идваме, преди да влезем в майчината утроба и където отиваме след физическата си смърт…. Обикновено смятаме, че то е „някъде там“, далеч, над облаците, но истината е по-приятна и успокоителна. То е тук, сред нас, в едно друго измерение на собствения ни свят, на около три стъпки над нашето „земно ниво“. Отвъдното е по-изумително красиво, отколкото нашите земни умове могат да си представят.

000_3907

От авторката научаваме какво е устройството му и кои са белите, тъмните и сивите личности. Какво представляват тъмната страна между преражданията.

Напомня ни, че получаваме помощ от ангелите и понякога от наши починали близки духове. Показва ни как да се свържем и с духовните си водачи.

Пише за това как можем да открием миналите си животи и какво влияние са оказали върху настоящия такъв. Представя ни възгледите на един медиум за връзките и семействата, за здравето.

Изяснява ни какво е „предварителен план на душата“, който си изготвяме и кои са двете основни теми на живота ни. Предлага стъпки за развитие на психичните способности и като част от дарбата си, прави предсказания за хилядолетието, някои от които вече се сбъднаха.

 

 

 

Изданието можете да откриете във всички обекти на верига книжарници Сиела, както и в онлайн книжарницата ни:  http://www.ciela.com/ciela_books/do-drugata-strana-i-obratno.html

Дияна Кънчева, Книжарница Сиела Ректората

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s