Коментари от читател за две от книгите на Мартин Ралчевски

безкрайна нощ

Безкрайна нощ

Днес на мейла на издателство „Сиела“ пристигнаха коментари от нашата читателка Анастасия, която се е запознала с творчеството на Мартин Ралчевски и го е открила за себе си. Възторгът на нашата читателка е толкова голям, че тя пожела да го сподели с възможно повече хора.
Ето какво споделя тя.

Коментар за кннигата „Безкрайна нощ” на Мартин Ралчевски:
Интересен и важен сюжет – страданието като средство за обръщане към Бога и призванието на всеки човек, изразено в детските му мечти. Стилът е лек, съвременен, интелигентен.Чрез добър съспенс, мъдри мисли, сентенции и полезни житейски съвети темата е поднесена ненатрапчиво. Случаите са максимално реалистични, много поучителни, предлагащи добър изход. Естествено и много подходящо са използвани стихове от Библията. Като цяло книгата беше много интересна.
Надявам се, че и от останалите негови книги не само ще има какво да науча, но и че ще изпитам още приятно удовлетворение.

Поздравления!

и

Измама

Измама

Коментар за книгата „Измама” на Мартин Ралчевски:
Мисля, че тази творба може да се погледне от няколко аспекта – като литературно произведение, като християнско послание и като съчетание от двете. Много добра литературна творба с важна, съвременна тема.  Емоционалните преживявания на героите са предадени изключително реалистично. Много добре разказано. До края интересът не отпада. От християнска гледна точка: панорама на християнско благовестие. Застъпени са много важни библейски истини. Надявам се, че ще е полезна както за вярващи, така и за тези, които нямат необходимите познания. Като съчетание на двете: Целта не е била да напишеш методика за благовестие, нито да представи способностите на един свещеник да води души към спасение. Целта е била да се покажат различни моменти от процеса на покаяние, което за жалост не се случва. Разбира се твърде възможно и реално.
Впечатлена съм, доволна съм, благодарна съм, че се запознах с неговото творчество!

Поздравления!

Поздравления за Мартин Ралчевски за неговото творчество и благодарности към нашата читателка за обратната връзка от книги на издателство СИЕЛА. Бихме се радвали на повече читателски мнения и коментари за всички наши книги.

Книгите можете да си закупите от тук с 20% отстъпка:
„Безкрайна нощ“: http://bit.ly/1tGZWSS
„Измама“: http://bit.ly/1tPkcW4

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s