Посрещнахме „Забавното лятно четене“ в книжарница Сиела, Пловдив

zabavno cheteneКампанията „Забавното лятно четене“ продължава своето национално турне и поредният град, който посетихме беше Пловдив. СрещатаПосрещнахме „Забавното лятно четене“ в книжарница „Сиела“ в Мол Пловдив. Над 50 деца от 3-ти и 4-ти клас и техните учители изпълниха книжарницата с тяхното вдъхновение и вълнение от срещата с организаторите на кампанията.

В началото на срещата главният редактор на сайта Az-deteto.bg Мария Дуковска разказа на децата за инициативата и представи посланиците на кампанията и тяхната цел да популяризират и насърчат детското четене, а Катрн Иванова от Investor.bg показа на малчуганите колко е забавно попълването на онлайн читателския дневник. Всички присъстващи деца получиха подаръци от кампанията и почерпка от любезните домакини.

След официалната част посланикът на детското четене тази година Иван Раденков раздаде много автографи и се снима аз спомен с всички желаещи.

Специален гост на събитието беше г-жа Васка Тонова, завеждащ детския отдел в Регионална библиотека „Иван Вазов“, Пловдив.

Следващите градове, които кампанията ще посети, са Дупница и Благоевград на 10 юни и Перник на 11 юни.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s