Приказно в книжарници Сиела

Направи си приказкаТази година денят на детето в книжарници Сиела започна на 28 май (събота) с инициативата Направи си приказка със „Сиела”! Книжарниците изглеждаха наистина приказно с десетките деца които създаваха своите истории. За да им помогнат да разгърнат фантазията си и да обединят различните идеи в инициативата се включиха личности, които вече с удоволствие можем да наречем наши приятели – актрисите от театър София – Дария Симеонова и Мила Банчева, Симо и Богдана от БГ Радио, работилница Шишарка, APLI, Мария Петрова от Пловдив, Марияна Малинова от Плевен, детски център Малък град от Стара Загора.

Благодарим и на Борсата за матраци ВИТ, които се включиха с радост в детските празници като декорираха кътове за повече удобство и забавление в някои от книжарниците.

Благодарим Ви приятели! Благодарим и на децата, които дойдоха, забавляваха се, твориха и разбира се бяха възнаградени за това:)

Приказката предстои за две от книжарници Сиела, във Варна и Русе.

Заповядайте на 1 юни 2016 г. в:

Книжарница Ciela Books & Music – MALL Русе
Адрес: бул. Липник 121
12.00 ч. Работилница за приказни герои – с участието на Илия Деведжиев, Група за детски театър Камила и STAEDTLER

Сиела Фестивалния и конгресен център, Варна
Адрес: Бул. „Сливница“ № 2
14.00 и 15.00 ч.  –  направи своята сладка приказка с най-добрия сладкар на България Ани Боланд от My Cafe by Ani Boland

Потопете се в атмосферата на празника. Разгледайте снимки!

Вашият коментар